6 comunități online despre relațiile cupluri pe care ar trebui să le înscrii

Cele mai bune Recomandari despre Casatorie pentru dvs. si Sotul dvs.

Ciment daruirea unul cu celalalt cu de incredere conexiune recomandari casatorie experti si, de asemenea, autentic perechi conteaza pe.

Daca gasirea sufletului tau pereche cand parea o stancoasa drum, pregateste-te pentru realitate a cum sa faci o conexiune sa dureze. Asta din moment ce relatiile pot fi complexificate, neplacute, si uneori, de-a dreptul greu. Cu toate acestea partea buna este ca merita de obicei complet merita efortul.

Dvs. precum si, simtire cu adevarat cu siguranta sugereaza ca acele mici negre care ar putea altfel devin ceva chiar mai rau poate fi rezolvat intr-o etapa timpurie. Daca doriti sa stiti exact cum sa conectati mult mai bine, puteti ar putea imi place sa citesti top 3 idei despre conectarea cu companion.

De asemenea merita tinand cont de faptul ca comunicarea nu pur si simplu inseamna ai capacitatea de a-ti face foarte propriu punct bine, totusi descoperire sa asculti ceea ce spune partenerul dvs. sustine de asemenea. Incearca sa folosesti „energic ascultand” cand discuti unul Găsiți mai multe informații cu celalalt. Nu face pur si simplu asteptati contati pe vorbiti, dar de fapt fii atent la ceea ce spun. Repetati ceea ce ei revendica inapoi. La fel de cereti sa clarificati lucruri - nu intotdeauna presupune ca recunoasti ceea ce implica rapid.

Conflict

Oameni de obicei considerati spunand ca inerent rau, dar daca nu exista niciun problema in relatia dvs., exista o probabilitate cineva retine ceva . Distinctii intre tu si, partenerul tau sunt practic inevitabil - conteaza exact cum cum gestionati acele diferente. Uneori, este o situatie de incercare de a argumenta mai bine. Incearca sa folosesti o „moale” incepe care se concentreaza pe sentimentele tale lovind partenerul - deci, „Sunt atat de consternat ca ai uitat aniversarea”, spre deosebire de 'cum poti sa fii atat de nesimtitor, incat chiar n-ai facut-o de asemenea obtine un card! '. Incercati sa evitati lasand puncte scoateti din control: nu spune puncte de care vei regreta mai tarziu sau pur si simplu meserie insulte. Si fii pregatit sa fii iertator: este doar cand ambii insotitori doresc sa lase sa renunte la nevoia lor de a „castiga” dezacordul ca poate de fapt termina.

image

Commitment

In un termen lung parteneriat, dedicare implica dorind ​​sa serviciul probleme unul cu celalalt, pregatirea pentru viitor impreuna precum si clarificare si securizand limitele pe care le de fapt ati convenit. Acest lucru necesita determinare si munca grea - totusi beneficii sunt mai mult decat merita. Pe langa pe pe termen scurt, acesta poate la fel inseamna dedicare de la minut pana la minut. Chiar daca sunteti o prima data cu o persoana, este este necesar tu ai capacitatea de a oferi puncte complet interes si dezvaluie pasiune in loc de intrebare ce altceva ai putea face sau permitandu-ti mintea obtine innegrit cu intrebari.

Dragostea

Grecii Ancient aveau 3 cuvinte pentru dragoste.

Eros. Aceasta este iubire senzuala. Inseamna a fi adus la fiecare altele diferite. stimuleaza care va face conexiunea se simte uimitor si, de asemenea, special.

Philios. Acest lucru inseamna prietenie. Este senzatia de intelegere unii pe altii, bucurandu-se compania si, de asemenea, avand partajat rata dobanzilor.

Agape. Acest lucru implica sa fii pregatit sa iesi din inseamna pentru cealalta individual sau plaseaza-le initial. ar putea fi ceva mic ca sa-i ajuti cu o sarcina chiar daca esti intr-adevar uzat sau ceva mare de genul ingrijirea lor dupa operatie.

Un parteneriat cu toate trei din cele de mai sus va prospera. Dar daca orice dintre nu le ai, tu s-ar putea descoperi puncte chiar mai mult provocator. Asta nu inseamna implica ca nu poti ajunge acolo, totusi acesta ar putea fi merita gandindu-te moduri ai s-ar putea concentra mult mai mult in ceea ce lipseste out on. Daca crezi ca s-ar putea necesita ajuta cu acest lucru - sau oricare dintre celelalte diverse alte conexiune abilitati notate pe aceasta pagina - s-ar putea s-ar putea ca sa incerce Relatie Consiliere.