Ce sport ne poate învăța despre relațiile cupluri

Cele mai tari filme erotice din lume

Toate aceste filme au puncte de referinta momente in cinematograf - momente utilizat pentru a solicita, titilati, si, de asemenea pentru a impinge marginile.

Era 1964 cand Inalta Curte Justitia Potter Stewart notoriu s-a pronuntat impotriva o obscenitate caz interzicere The Lovers a lui Louis Malle , folosire ultimul definitie a pornografiei: "Stiu cand il vad." Erotica traieste si mai mult clar la acel grad de subiectivitate, si pe pelicula, teste externe limitari ale incertitudine - mult sa se asigure ca am poate nu de asemenea intelegem cand il vedem. Multe povesti despre sexuale treziri incepe cu un comun sarut sau imbratisare; o extinsa priveliste intre doua personalitati niciodata niciodata implicit a fi impreuna; o tiv sau un articol scurt de imbracaminte cateva perechi mai sus, sau mult mai scurt, decat reperat in un client viata de zi cu zi; precum si chiar un evidentiat cuvant sau expresie semnificatie inimaginabil, chiar neintentionat semnificatie. Si, de asemenea natural, uneori este aparent suficient ca toata lumea notificari, atunci cand un actor sau vedeta dezvaluie toate, se confrunta cu o scena insotitor sau simuleaza afectiune sub idilic, somptuos lumini.

Toate din ceea ce inseamna afirma ca alegerea cel mai bun erotic filme se simte un pic ca traducere un test Rorschach al unui scriitor propriu pofte si, de asemenea interese. Pentru ca filme nu doar document sexual si, de asemenea incantator fantezii, le descopera. Cantitatea de spectatori apreciat, reclamatie, un adolescent amuzant unde sunt primul favorit vedeta a aparut in un costum de baie, aplicat ruj sau a aparut la un patinoar apare ca cu personificare a atractiei turistice? Sau s-au trezit visand cu ochii deschisi referitor o lingere de buze sau atingere de degete dupa o scena in care 2 personalitati doar periat corpurile celuilalt? Erotica este, din nou, exceptional subiectiva. In consecinta, aceasta listare colecteaza unele dintre reperul minute fotografiate , cele care au atins subiecte anterior luate in considerare tabu, prezentate si, de asemenea vedeta sau starlet in o functie care indeplinit sau transformat audienta ipoteze, sau pur si simplu inregistrat momente de frumusete, interes sau sexualitate in intrigant, suscitat sau transcendent moduri. Unele sunt amuzante. Unele poate un pic infricosator. Altii insamantati cu risc, remuscari, intristat, sau irepresionabil omenire. Dar toate sunt mai mult decat un pic fierbinte.

image

Last Tango in Paris (1972

The Conformist de Bernardo Bertolucci a incetat sa functioneze pentru a face aceasta lista de verificare doar din cauza principal stil - in special, ca individ nevoie ramane suprimat, ignorat sau eclipsat de politic obligatie, daca nu la fel psihologic precum si, fizic suprimare. Cu toate acestea 2 ani mai tarziu, regizorul a distribuit dintre unul dintre cei mai bine-cunoscuti vedete pe planeta a descrie un opus scenariu - un barbat atat de asaltat de nenorocire ca poate doar scapa in sexual licentiune. conflict cu privire la scena „untului” si actrita Caracterizarea experientei de Maria Schneider (a scenei cu scenariu de sex substitut, ea a spus „M-am simtit putin violata”), va, precum si probabil ar trebui, absolut nuanta cum se vede performantele si film in intregime.

Emmanuelle 2 (1975)

Pur si simplu Emmanuelle de Jaeckin si, zeci de nume imitatori si imitatori (pierdere litere in numele ei, cum ar fi articole din imbracaminte) creat o in jurul lumii mostenire din erotica anilor 1970 unde bogati tinere calatorit lume, copulat uimitor, confidential parteneri si au pacalit tabuurile din presupus "respectabil" societate. Dar, chiar daca confesionalul poveste pe care se bazeaza acest flagship franchise nu fusese creat de real Emmanuelle Arsan dar ei barbat, Emmanuelle 2 (subtitrat Bucuriile de o femeie) oferit titlul personalitate companie si, de asemenea imputernicire, spre deosebire de practic oricare dintre celelalte alte rate, inclusiv initial pelicula.

The Hunger (1983)

Pur si simplu la un an dupa ce Paul Schrader a redenumit Pisica Persoane a lui Jacques Tourneur ca legata de sex pentru post-disco perioada Tony Scott si-a facut lansarea in regie cu aceasta poveste incarcata sexual de, bine, una dintre cele mai atractive vampir cuplu din timp nesfarsit (David Bowie si Catherine Deneuve) incercand sa promoveze mostenirea, si durabilitate, intr-o perioada de stiinta, si, de asemenea bogatie. Scott creste design la unsprezece pe masura ce infatiseaza Miriam (Deneuve) gasind ​​comoditate in bratele omului de stiinta Sarah Roberts (Susan Sarandon) in timp ce John (Bowie) cauta un remediu pentru decrepitudinea sa progreseaza.

9 ½ Vizualizați site-ul web Weeks (1986)

O mare parte din filmografia lui Adrian Lyne este consta din erotica incarcata idile, nu toate la fel de eficiente una ca cealalta totusi o multime de ele unic si, de asemenea gandite in propriul metoda. (Lui ajustare Lolita, de exemplu, este, in punct de vedere, o exceptionala ajustare a publicatiei lui Nabokov.) 9 1/2 saptamani, urmarirea sa la Flashdance se simte cu adevarat practic pietonal de contemporan cerinte, inca sex roleplay jocuri, sex sexual in public, si, de asemenea folosind mancarea ca afrodiziac erau toate in cea mai mare parte unicitate, cel putin in mainstream cinematograf, cand Lyne portretizat aceste spectacol Kim Basinger precum si Mickey Rourke.

The Piano (1993)

Jane Campion a compus precum si regizat acest uimitor pelicula referitor un mut Scotiana numita Ada (Holly Hunter) oferita chiar in casatorie cu un frontierist din Noua Zeelanda (Sam Neill) doar la cedati unui padurar numit Baines (Harvey Keitel) angajat pentru a da munca de zi. Ceea ce incepe ca o idila de thrall pentru aceasta femeie devine o calatorie de imputernicire ca Baines trateaza cu Ada, initial pentru pianul ei, si, de asemenea mai tarziu, pentru afectiune fizica care se transforma in mult mai profunda si, de asemenea extra extins dragoste.

Lucia si sexul

Scriitorul regizor Julio Medem a creat aceasta idila referitoare la anterior precum si, prezent, sex precum si dragoste, claritate, si confuzie intre Lucia (Paz Vega), tip Lorenzo (Tristan Ulloa), precum si, evenimentele - numeroase legat de sex sau legat de sex - acela specificati lor conexiune. Lucia Vega isi asuma sarcina in conexiunea dar exista reciprocitate adevarata, deoarece acestea ofera reciproc placere, descoperirea reciproca a corpurilor ca o problema a memoriei muschi fara joc de cuvinte planificat si dezvoltarea minute pivot pentru viata lor emotionala.