Cele mai bune 10 pagini Facebook din toate timpurile despre sex

BDSM: trucuri pentru parteneri

Doriti sa incercati ceva nou-nout in camera de pat? Urmareste Ana precum si conducatorul lui Christian! De atunci de la lansarea „50 Tonuri de Gri”, practica sexuala a „lanturi si disciplina, dominatie / supunere, sadism / masochism "sau BDSM pe scurt, are fascinat oameni - atat masculi si femele. BDSM-ul nostru incepator sfaturi cu siguranta asistenta veti face o inceput.

Descoperire inainte de experimentare

Inaintea scufundarii prea adanci chiar in BDSM glob, este cel mai probabil cel mai bine sa initial sa faceti studiu de http://travisdlbe870.theglensecret.com/the-urban-dictionary-of-filme-porno cercetare pe net. Acolo veti localizati sisteme precum „Servent Central”. In plus fata de descoperirea partenerilor interesati, puteti si utilizati sistemul pentru a descoperi sugestii precum si detalii pentru viata sexuala proprie. Cu toate acestea, fii precaut - ca un incepator tu ar trebui impiedica intalnire oameni singur. Mergeti la un atelier pentru incepatori sau o echipa conferinta. Retineti, fiecare persoana a inceput mic. Ca alege BDSM specialisti de asemenea. Scena de fapt are limbajul sau propriu, care trebuie sa fie inteles inainte de a merge orice fel de chiar mai mult. Bullwhips, flogger, horse play or doms - Limbajul BDSM este incarcat cu vocabular specializat, pe care cu siguranta veti avea nevoie pentru a deveni cunoscator. Nu stres daca nu puteti mentineti la incepe. Cautati termeni online care va rata dobanzii sau intrebati la un grup intalnire sau atelier - acesta este intregul scop acelor conferinte.

BDSM indicii: Salariu ingrijire

BDSM nu este pentru toata lumea. Daca dvs. sau partenerul / partenerii dvs. sunteti incepatori, ar trebui incepe practicati BDSM incet. Incepe cu mai putin intens joc, de exemplu folosind mana restrictii si, de asemenea, paddling. Daca sunteti amandoi curiosi de mutare suplimentar, atunci puteti cu siguranta verificati cateva mai mult vibrante experiente, cum ar fi conducerea o pasiva pe o lesa prin apartamentul. Dispozitive precum bici si, de asemenea lanturile sunt doar pentru perechi, care inteleg exact ce le place cum ar fi! Asta s-ar putea in curand sa fii si tu de asemenea.

Cod Costum

image

Unul dintre cel mai esential BDSM sugestii este ca trebuie sa parasiti pierdere precum si primavara dulap in dulap. Negrul este mereu in voga - in special in piele naturala si, de asemenea, latex. Desigur, este total pana la tu trebuie sa selectezi ce sa imbraci. Mai degraba decat comun lenjerie intima, BDSM utilizeaza posibilitatea de a abordati un nou functie si sa imbracati in consecinta. Fie ca este vorba de medalioane sau de latex costum, internet si, de asemenea, specialitate magazine dati o substantiala selectie dincolo cele mai salbatice vise. Daca doriti explorati scena dvs. locala, este in mod normal cel mai bine sa pastrati la valoarea implicita rochie cod. La SM evenimente, ti se da oferit tema pe fluturas sau invitatii. In plus, ar trebui asigurati-va preferintele dvs. sunt afisate de dvs. imbracaminte - aceasta este pentru a o face foarte usoara pentru alte petrecere vizitatori pentru a recunoaste daca sunteti chiar mai mult dintre o dominanta ("dom") sau supus ("mai jos"). Daca sunteti un dom, bodyurile cu gat inalt precum si, tocuri spike sunt optim. Daca sunteti un sub, ati s-ar putea folosi un guler si alege o rochie care ofera la fel de mult acces la sanii precum si redus cincizeci la suta fezabil.

Vital pentru BDSM incepatori: de acord asupra un seif cuvant

Asemanator cu in toate celelalte functie joaca acele utilizare dominanta si intrare, o siguranta este extrem de crucial. Chiar daca partenerul dvs. este intotdeauna receptiv de obicei la solicitari, cum ar fi „nu” sau „renuntati”, „ei ar putea fi un pic supraincarcat cu BDSM scenarii. Deoarece exista pericolul de genuine disconfort, este de fapt important sa decide un termen inainte de timp cu partenerul dvs., pe care il veti ambii instant identifica ca un semn pentru a opri orice in acelasi timp. Cel mai bine este sa selectati cuvinte pe care cu siguranta nu in general folositi cu sexul care legat de sex - cum ar fi „girafa” sau „aspirator” sau „oregano”. Semnalele manuale pot de asemenea pot fi folosite, inclusiv atingere pe pardoseala ca in stiluri de lupta. Acest lucru nu este intotdeauna ideal totusi, deoarece subs poate fi uneori legat.

Fara mila

BDSM este o distincta practica care are nevoie o semnificativa suma de conteaza pe partenerul tau. Acesta este inseamna ca ar trebui fie si, de asemenea, are un bun sens. Ar trebui trebuie sa constant simti cu adevarat confortabil, astfel incat tu si, de asemenea, partenerul dvs. poate intr-adevar eliberati precum si bucurati-va de sexul. La fel ca toate celelalte practici sexuale, nu nu ar trebui sa existe orice fel de mila in acest . Dvs. si, partenerul dvs. ati obtinut asociat cu acest experiment impreuna, deci doar eliberati cel mai mare si ideal momente de sex. Nu pocaieste-te de ceea ce te transforma!

BDSM sugestii pentru incepatori: nu exista stres!

Jocul BDSM nu este atunci cand partenerul dvs. va solicita sa faceti ceva cu care nu simtiti total confortabil. Nu fiti fortat sa in tot ceea ce nu simtiti ca. Ai incredere in pe sentimentul tau intestinal si alege: ceea ce te apropie de orgasm-- si ceea ce nu? ramaneti in indoiala, luati-o jos cateva crestaturi Desi BDSM include proeminenta, practica a acestuia trebuie totusi apreciat de ambii participanti.

BDSM idei: Valoros ajutoare

Biciuri, restrictii si, de asemenea, altele sex jucarii toate pot includ in jocul BDSM. Jucarii Cuplu, cum ar fi We-Vibe Guts, sunt un exemplu minunat. aplicatia We-Vibe aplicatie, puteti regla jucaria si, de asemenea, aduceti companion orgasm on your own - indiferent de daca este in camera, locul de munca sau in supermarket.

We-Vibe Guts

Aduceti placere orice loc cu care mergeti prost, tachinand vibratii. Cu murmur tacuta rezonante, subtire layout si controale activate pentru aplicatii Moxie este suprem in discernamant.